Complete reisplanning

Met een complete reisplanning kan je zorgeloos aan jouw IJslandreis beginnen. Op maat van jouw manier van reizen en wensen!

Wat houdt dit concreet in?

  • Kennismakingsgesprek: we spreken eerst af om elkaar, maar vooral IJsland, beter te leren kennen. Afhankelijk van je eigen kennis over IJsland start ik bij: – de basics:overzicht van de verschillende regio’s, typische activiteiten, manier van reizen en accommodatiemogelijkheden – gerichte info: je wilt bijvoorbeeld gaan fietsen in IJsland en je hebt daar vragen over. Tijdens dit gesprek wil ik ook zoveel mogelijk te weten komen over jouw manier van reizen en verwachtingen van IJsland, dit doe ik aan de hand van een aantal vragen.
  • Reisadvies: met de info die tijdens het kennismakingsgesprek verzameld heb, ga ik aan de slag om een reisadvies op te stellen, volledig op jouw maat. Per dag schrijf ik uit wat je kunt doen, wat je zeker niet mag missen hoe lang je in de auto zit, waar je slaapt … Kortom, alles wat je nodig hebt om je dagen in IJsland optimaal te spenderen.
  • Boekingen: Dóttir Travel werkt samen met een aantal zorgvuldig uitgekozen aanbieders van activiteiten, accommodatie en transport. Ben je van plan om een gletsjerwandeling of whale watch tour te doen? Daar kan ik je zeker mee helpen!
  • Feedback: twee weken na ons kennismakingsgesprek stuur ik je de volledige planning door. Neem je tijd om deze te bekijken en dan koppelen we terug als je nog vragen hebt of aanpassingen wilt maken. Op basis hiervan stel ik de uiteindelijke reisplanning samen.
  • Compensatie: met het vliegtuig reizen heeft een ecologische impact, omdat Dóttir Travel gelooft dat we allemaal ons steentje kunnen bijdragen zit de CO2-compensatie van jouw reis ook in dit pakket.